Vi ber om ursäkt för kaoset på sidan, vi håller på att uppgradera och göra om hemsidan för att göra det lättare och snyggare för er! Tack för ert tålamod och lycka till med fisket. Anmälan och tävlingen är igång precis som vanligt!

Nu är det äntligen dags! Är du, dina vänner eller ditt fisketeam intresserade av att delta i roliga och härliga fisketävlingar som även stöttar vårt fiskevatten & fiskeungdomar i Sverige så har ni kommit rätt!

Ert deltagande i tävlingarna kommer att stötta fiskevattnen & fiskeungdomarna i Sverige och samtidigt har ni en chans att vinna beten och annat från våra olika sponsorer.

Detta är anordnade fisketävlingar för våra svenska fiskevatten & fiskeungdomar, alla pengar som tas för anmälningsavgiften kommer oavkortat gå till våra vatten & ungdomar i Sverige. Det är just därför vi i Team SverigeGäddan kommer att arrangera detta. Vem gillar inte fisketävlingar och samtidigt bidra till våra härliga fiskeungdomar & fiskevatten?

Mer om hur tävlingarna går till samt allmän information hittar ni under fliken ”Regler” samt ”Information”. Men är det något som är oklart och någon har frågor om så är det bara att höra av er på Facebook (@SverigeGäddan) eller Instagram (@SverigeGaddan)