Här nedan ser ni vilka som har sponsrat SverigeGäddan/SverigeBorren med fiskeprylar som vi kommer sälja till alla som är intresserade. Överskottet från dessa prylar kommer oavkortat att gå till våra fiskevatten samt fiskeungdomar. Så passa på att köpa riktigt fina prylar och samtidigt stötta vårat svenska fiske! Nedan ser ni artiklar samt priser.

Fyll i formuläret korrekt, samt swischa summan till 072-524 07 13 (Kim Sahlström) efter beställningen är gjord. När vi mottagit beställning samt swisch så kommer du få en bekräftelse på mailen att vi mottagit orderna samt när vi postar den. Leveranstiden kan variera mellan olika produkter. men oftast så skickas varorna inom 1-3 arbetsdagar. Priserna ni ser är inklusive frakt.

”Eftersom vi inte har någon riktig webbshop så får man räkna ut summan själv”

 

PIKE LEADERS 1.2 MM – 70 CM 99:-/pkt

Väl beprövade tafsar till gäddfiske som håller otroligt hög kvalité. Gjorda på 1,2 mm monofilament med Mustad staylock och Super Rolling lekande för bästa hållbarhet. Säljes i 3- Pack för ENDAST 99:- Dessa tafsar har varit med i Fiskefeber och säljs i flera av sveriges största Sportfiskebutiker.

Gäddtafs.jpg

 

PERCH LEADERS 0,30MM 50 CM 99:-/pkt

Väl beprövade tafsar till Abborrefisket som håller otroligt hög kvalité.
Knutna på 0,30mm 100% Flourocarbon med Mustad Fastach clip Super Rolling lekande
för bästa hållbarhet.
Säljes i 5-Pack för ENDAST 99:-

Dessa tafsar har varit med i Fiskefeber och säljs i flera av sveriges största Sportfiskebutiker.

Abborretafs

 

TEAM Klimpen mössa onesize 199:-

IMG_2255